Storviksnatt (2012-08-16)
Kategori: Tävling
Distans: Natt
Sträcka: 8.21 km
Tid: 47:57
Tallhed och mycket snabblöpt. Hade någon autopaus-inställning på klockan så att så jag stannade stoppade klockan tiden. Därav luckorna på rutten.
K2. Såg inte första stigkorsningen och hade planerat första stigkorsningen-höger - andra - vänster och sprang. Tappade 30-45s.
K6. Skulle från början bara riktat in mig på masten som man såg klart och tydligt med sitt blinkade ljus från K5 och sprungit mot den för att sedan börja orientera. Var med fram till jag vek av från stigen och sprang längst branten. Sen kom jag till stora stenen som jag tyckte var en stor brant blev med ens väldigt osäker vart jag var men beslöt mig för att fortsätta och hittade därmed kontrollen. Bommad tid ca 1min.
K8. Undrar om intte vägen runt är snabbast? Det gröna var väldigt bökig att springa igenom. Inne vid kontrollcirkeln sprang jag förbi en kontroll som låg vid sänkan istället för att ta en ny kompassriktning fortsätter jag åt samma håll. Läser ifrån stenen sedan. Bom 20-30s. Nöjd med loppet. Kände mig stark och hade motivationen med mig hela banan.
Visa kommentarer (0)
 
Storviksnatt (2012-08-16) Storviksnatt (2012-08-16)