Silva League Sprint (2013-05-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kumla
Distans: Sprint
Sträcka: 4.42 km
Tid: 18:11
Inte nöjd med loppet idag. Kroppen kändes bättre än vad den har gjort på länge så det är ju en vinst i sig. Många småmissar som stör i huvudet under början av loppet.
K6. Tror nog vänster är den bästa. Samma sak på K10.
K12. Trodde jag var nära på att springa in i banläggarfällan och springa på vänster sida om huset för att sedan vända. Men det fanns en trappa längst bort som jag inte såg (och knappt ser nu när jag sitter ner och läser av)
K18. Speaker som säger att jag kommer in i ledning samt en väldigt stor publik gjorde att jag inte kunde klara av att hålla nere stressen. Tänkte inte på att jag kunde hoppa ner i vattnet där. Stannade innan bron och såg inte öpnningen vid stänglset längre fram. Vände tvärt och rundade huset och möttes av en återvändsgränd. Där såg jag att man kunde hoppa. Det var många som gjorde samma sak och valde att springa runt vid öppningen. Det satt nämligen mycket publik längst stranden och iaktog allt vad man gjorde. Så rädslan och göra fel var extremt högt. För att om man gör fel så har man ett 100-tal vittnen.
K19. Väldigt stressad vid utgången och väldigt stum i benen. Man skulle ha sprungit in i skogen direkt. Kontrollen hade även ramlat ner i gropen så jag såg inte kontrollen fören jag var framme efter mycket tveksamheter. Tappade mycket på det.
Visa kommentarer (0)
 
Silva League Sprint (2013-05-09) Silva League Sprint (2013-05-09)