Silva League medel Sundsvall (2013-05-18)
Kategori: Tävling
Distans: Medeldistans
Sträcka: 5.34 km
Tid: 46:15
Tunglöpt och diffust på vissa ställen. Hyfsat nöjd med loppet. Kunde nog springa ca 4min snabbare om orienteringen höll i sig hela vägen.
K5. Fick en gren i ögat och sprang med 1,5 öga vilket gjorde att jag tappade koncentrationen och drog ner för tidigt. Där nere var det stenigt och långsamt.
K6. Var med fram till sänkan med sankmarkerna. Såg åsen men jag undrar nu varför jag inte sprang över den. Tänkte att kontrollen ska ligga höger om åsen. 1,5-2min bom.
K13. Helt slut i kropp och sinne. Var med fram till den första branten. Sen så måste jag ha missat den andra för att när jag var vid det gula tyckte jag att den var väldigt stor och fick för mig att jag var nordöst om kontrollen. Sprang på en kontroll vid branten söder om. 1.5min bom. + Långsam löphastighet.
K15. Väldigt diffust nere i sluttningen. Stenar överallt. Planen var att springa längs åsen och sedan ta höjden till vänster om rutten och sedan kompass ner. Läste in mig vid sänkan och stenen då det satt en kontroll där. Överlag är jag nöjd med loppet. Fokus var att inte ge upp vilket jag lyckades bra med förutom K13.
Visa kommentarer (0)
 
Silva League medel Sundsvall (2013-05-18) Silva League medel Sundsvall (2013-05-18)