Renlunken lång (2015-05-31)
Kategori: Tävling
Sträcka: 12.86 km
Tid: 103:07
Bra och rolig bana. Tyvärr så hade jag inte fokus och ork idag. Mycket med skolan senaste dagarna.
Liten bom till K1. Man såg tydligen kontrollen från stigen..
K2. Var inte alls säker hur långt jag hade kommit, trodde jag var längre sydost och tänkte vika ner och få beståndsgränsen. Men jag kollade inte på kompassen och när jag kom ner till beståndsgränsen var jag under en kraftledning och fick blackout. Det stod helt stilla i huvudet. Den enda kraftledningen på kartan var den rakt väster från k1 men det var omöjligt att jag skulle ha svängt nästan 180grader. Men eftersom det var den enda kraftledningen på kartan utgick jag att jag var där. Vid vägkorsningen kunde jag läsa in mig på kartan.
Pratade med banläggaren om kraftledningen efter loppet och det visade sig att det var en telefonstolpe jag hittade och att telefonstolpar visas inte i regel på kartan. Då har man lärt sig något nytt.
K8. Började bli sliten och trött här. Inte sett en enda människa på 60min vilket gjorde att jag börjar tappa motivation. Även storleksbedömning hade jag ingen koll på över huvudtaget. När jag sprang över klapperstensfältet trodde jag att det var den lilla längre österut. Därefter vart jag bara less och tog mig runt banan.

Dåligt tekniskt lopp men kul att få springa lite och göra något annat efter mycket plugg.
Visa kommentarer (0)
 
Renlunken lång (2015-05-31) Renlunken lång (2015-05-31)