Skol-SM Lång (2011-09-25)
Kategori: Tävling
Distans: Lång
Sträcka: 8.51 km
Tid: 55:15
Riktigt förbannad när jag kom imål pga. min avslutning men nöjd nu i efterhand. Allt har flytit på bra hela vägen fram till K.8
Läste av sankmarkerna fel och trodde att den lilla sankmarken rakt söder om K8 var den stora precis brevid och att jag hade sprungit förbi bäcken utan att märka det. Blev lite osäker efter det. Skulle ha följt den lilla mosskanten ch sedan gå rakt norrut och få branterna.
K9. Planen var att springa det raka spåret och sedan svänga av vid vägkorsningen ta elljus-spåret och sedan fortsätta som jag gjorde nu. Fattar inte hur jag kunde missa stigkordningen i början. Måste ha varit fullt fokus på att springa fort. Märkte efter ett tag när det började svänga väldigt mycket att jag var fel. Inget stort misstag men ändå ett misstag.
K12. Stigen försvann efter kraftledningen. Hittade sedan stigen ovanför K12. Sedan hade jag svårt att veta var jag jag var när jag vek av och ner mot K12. Stort misstag. Svårt också att se vilken sida branten var på. K16. Inga kommentarer. Jag är dum i huvudet!
Visa kommentarer (0)
 
Skol-SM Lång  (2011-09-25)