Ultra-SM (2011-10-01)
Kategori: Tävling
Distans: Mästerskap
Sträcka: 4.33 km
Tid: 29:01
Är nöjd med loppet. Hade svårt att hänga med täten redan i början men det kommer jag jobba mycket på under vintern så förhoppningsvis kan jag hänga med mer i vår. Släppte täten vid K3.
K.5 Skulle ha kört direkt ut på stigkorsningen. Mot spåret - förbi vätskan - svänga in i skogen skogen vid beståndsgränsen. Hållt höjden - ut på vägen- sedan vika in till kontrollen när vägen svänger höger.
K7. Missade bron som var rekomenderat att man skulle ta pga. kallt, djupt och strömt vatten. Tvekade då en stund om jag skulle springa mot bron eller springa över ån. Svår sprunget precis innan vägen.
K10 lyckades springa in i varenda grönområde inna ån att jag missade bron igen! Sen efter K3 så trodde jag att jag sprang på stigen mellan höjdpartierna. men tappade inte så mycket på ändå.
K19. Väldigt trött här. Spec. vid mossen innan kontrollen. Skulle ha tagit stigen runt till vätskan - ta vägen- följt stigen.

Som sagt, nöjd med loppet med tanke på att jag knappt hade någon dragningshjälp från K4 och framåt. Det stora höjdpunkten var segern från spurtstriden! Den kommer sitta kvar länge.
Visa kommentarer (0)
 
Ultra-SM (2011-10-01)