10Mila (2012-05-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Linköping
Distans: Stafett
Sträcka: 10, sista
Sträcka: 21.44 km
Tid: 144:56
Inte alls nöjd med loppet i överlag. Kunde säkert ha klarat 30min bättre. Sprang hela banan i stort sett helt själv med undantag av en löpare som jag sprang med till K14. Gick bra i början, Öppnade lugnt.

K6. Insåg att jag sprang på fel stig efter bäckpassaget, trodde då när jag vek av på stigen att jag vek av på stigen som var innan. Tänkte sedan att det är "bara" att hålla höjd tills kontrollen kommer.

K7. Väl på vägen nära kontrollen började jag räkna vätskekontroller. Tappade sedan räkningen när hjärnan började tänka på annat. Klantigt och pinsam bom.

Vid k14. började magen ropa efter mat. Vilket för mig tyckte var lite konstigt eftersom jag tyckte jag åt bra med mat kvällen innan. Därefter började också all energi sjunka drastiskt.

Vid K18. Var all energii kroppen helt slut och jag orkade knappt springa överhuvud taget. Tog då gelen längst vägen till K20. Och krafterna kom halvvägs till K22.

K27 var med fram till gula öjden efter hygget. Såg en kontroll bara några meter sydväst från min. Blev då osäker och tror att jag är på fel höjd. Hejdar mig själv halvvägs bort för att konstatera att jag Visste att jag var vid det gula höjden innan jag bommade.

Vid K29. Tog även energin från gelen ut och motivationen, fysiken och koncentrationen var som bortblåst. Det resulterade en stor bom.

Som sagt riktigt missnöjd med loppet. Arg på mig själv för näringsbristen. Vill ha revansch!!
Visa kommentarer (0)
 
10Mila (2012-05-06) 10Mila (2012-05-06)