EOC Tour E1 (2012-05-17)
Kategori: Tävling
Distans: Långdistans
Sträcka: 10.08 km
Tid: 59:58
Supernöjd med loppet när jag kom imål. Men sen så när jag fick ett "Ej godkänd" av arrangören så sjönk glädjen. Såg sedan att jag skulle ha vunnit tävlingen vilket svider riktigt bra.
K5. Sneddade lite mycket från sänkan efter hygget och läste in mig högst upp på höjden. Sedan blev jag osäker och hade svårt att läsa av terrängen. Blev ca 1min bom.
K7. Var med hela tiden fram till beståndsgränden efter grönområdet. Sen släppte jag kartkontakten för att om jag bara håller höjd kommer kontrollen komma. Vilket det gjorde, dock fel. Mellan höjden och branten satt kontroll nummer 158 och jag trodde och tyckte att det var branter överallt. Så jag stämplade och fortsatte vidare. En arrangörsmiss men samtidigt så var det ju jag som inte kollade kodsiffra.
K13. Vägen runt. Funderade på vänster till stigen men jag utgick från min styrka. Löpning på hårt underlag. Tror nog nu i efterhand att det skulle ha gått snabbaer om jag hade sprungit på spåret hela vägen fram till bäcken och sedan klättrat rakt upp.
Visa kommentarer (0)
 
EOC Tour E1 (2012-05-17) EOC Tour E1 (2012-05-17)