Idre 3-dagars E2 (2012-06-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gränjeåsen
Arrangör: idrefjällens ok
Land: Sverige
Distans: 3,1 km
Perfekt område för medeldistans. Detajrikt och fjällbjörkar som drog ner sikten väldigt. Man såg inte kontrollen förrän man var 2 meter ifrån skärmen. Inte alls nöjd med loppet. Borde ha kunnat klara åtminstone 40 minuter på banan men för mycket misstag och dåliga vägval gjorde så att jag fick 50 minuter.
K1:Kom på fel sida om den lilla gölen och eftersom jag var så stressad just då så vadade jag igenom den lilla gölen istället för att springa runt den. (1 min)
K2:Bestämde mig för att köra ut på vägen för att kunna hålla fart hela sträckan och sen gå in vid parkeringen. Sprang förbi kontrollen för att jag inte såg skärmen men läste in mig vid den lilla gropen vid trean och kunde ta kontrollen därifrån. (1 min)
K4:blev en liten krok på mitten av sträckan då jag trodde jag var vid kontrollen men när jag kom upp till den branta slänten. Jag stannade också för tidigt när jag kom in i ringen. (1:30)
K5:Släppte på orienteringen för att jag tänka:Jaa... nu är jag klar i det svåraste området. Jag var med på kartan tills jag korsade vägen. Sedan så vek jag åt höger och kom längst ut på åsen. Irrade runt på höjden ett bra tag tills jag till slut hittade kontrollen. (4 min)
K6:Var stressad efter att ha missat så mycket till femman och körde rakt på istället för att springa ut på vägen och tappade skon i kärret och fick gräva efter den och sätta på den. Det var också väldigt mycket klättring på mitt vägval. (2 min)
K7:Blev en liten snurr då jag inte såg gropen direkt. (1 min)
Det här var en riktig medeldistansbana där orientering krävdes ända in till sista kontrollen. Det är så här en h14 medeldistansbana skall se ut.
Total bomtid:11 minuter


Visa kommentarer (0)
 
Idre 3-dagars E2 (2012-06-27)