avestapropagandan medeldistans (2012-09-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: dammsjön väster, avesta
Arrangör: Avesta ok
Land: Sverige
Distans: 3,3 km
Sträcka: 4.26 km
Tid: 41:04
Inte alls nöjd. Var jätte seg i benen efter skoljoggen och har missat totalt ungefär 10 minuter.
k3:Trodde att jag var vid kontrollen när jag var vid stigkorset och sprang upp där. Förstod det rätt snabbt och fortsatte stigen tills jag såg kontrollen. (1 min)
K4:tänkte springa ner till den stora stigen och följa den till vändplatsen och ta kontrollen därifrån. Kom ner direkt till vändplatsen och trodde jag var på stigen. Kom nog lite för långt ner.(1 min)
K6:tvekade lite för mycket i utgången från femman om jag skulle köra rakt på eller ta stigen. Det blev stigen. Kom in fel i hygget och såg inte kontrollen. (1 min)
K8:Kom snett då jag trodde att jag sprang rätt när jag korsade en annan traktorstig och hamnade vid en annan brant som låg vid en mosse. Hade absolut ingen koll och bara sprang runt tills jag följde efter en annan löpare in till kontrollen. (5 min)
K10: Kom ut för långt ner och höll på att springa in på spurten utan att ha tagit sista. Upptäckte det och sprang upp igen. (2 min)
Det var bra sikt i området och relativt lättlöpt men i vissa partier var det tunglöpt. Det var en bra och rolig medeldistansbana.Visa kommentarer (0)
 
avestapropagandan medeldistans (2012-09-15)