OL-Rounden Lång (2009-08-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Riddarhyttan
Arrangör: OK Hedströmmen
Distans: Lång
Sträcka: H35
OBS! Min GPS-logger var ganska orolig och kantig så min löpväg stämmer nog inte till 100%!!
Riktigt kul orientering med härliga långsträckor utan att förstöra långdistansbanan med en massa kontrollplock!
K1, såg inte det ideala västervägvalet utan gick ett lätt höger med rakt på mot slutet. Fick styra in 25 meter mot kontrollen.
K2, hade tänkt hålla kontakt med grönområdet med trogs ut mot vänster på höjderna. Inga större problem.
K3, drogs åter åt vänster och råkade hamnade rakt på en liten opasserbar mosse som jag försökte passera men fick vända när jag insåg att den var bottenlös efter 3 steg ut i den. Borde egentligen gått ner på stigen men sprang på skrå istället.
K4, gick ut lite snet tmen rätade upp mig och följde hyggenda bort. Vinglade upp lite till vänster mot slutet med läste in mig på gula öppna marken strax efter kontrollen. Gick väldigt långsamt sista biten. Vägvalet runt på vägen kändes lite långt...
K5, bara rakt på över hyggen och grönområden. Tog lite fel på en sänka strax före i ringkanten då jag trodde jag låg för högt upp men det var hjälpkurvesänkan jag passerade. Blev en sväng ut på gula öppna.
K6, inga problem bara hitta bra stråk efter sankmarken och bäcken/diket.
K7, gick ut lite snett. och hamnade till slut på släpstigen. Drack några munnar vatten i bäcken då det tyvärr inte fanns några vätskekontrollen efter banan. Passerade K3 och fortsatte snett upp för backen. Bra och lättlöpt skog.
K8, Inga problem. Gick på sträcket hela vägen.
Visa kommentarer (0)
 
OL-Rounden Lång (2009-08-23)