Norbergs OK Nationella (2010-04-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Högbyn
Arrangör: Norbergs OK
Land: SWE
Distans: Lång
Sträcka: H35
Sträcka: 9.3 km
Tid: 64:47
Stabilt lopp orienteringsmässigt.Bra kartkontakt hela tiden Gick spik på alla kontroller utan att behöva leta något! Däremot gick det väldigt långsamt. Skulle eventuellt kunnat optimerat några vägval.
Till K1 gick det visst snabbare att gå till vänster. Jag tog kanske lite onödigt mycket höjd både fram till kraftledningen och efter ledningen.
Till K4 var jag först inte helt 100% på att gå runt till vänster förrän jag var ute på stigen nära sjön. Blev en liten omväg då jag fick springa SV några hundra meter. Var ganska mycket snö nere i dalen så det gjorde att det blev lite svårt att läsa in sig exakt. Hade Pär Igelström framför mig på grusvägen, som till största delen var snötäckt. Han veck dock upp på stigen innan sjön och sprang över berget. Jag sprang hela vägen runt och tog kontrollen norr ifrån. Vi stämplade samtidigt vid kontrollen. Till K5 gjick det tungt att springa. Babbe kom ifatt halvvägs in på sträckan. Orkade inte hänga med i hans tempo heller.Hade det varit mindre snö kunde man gått ett mer rakt-på vägval. Men nu kändes stig och väglöpning säkrare. 7,2km 64:47
Visa kommentarer (0)
 
Norbergs OK Nationella (2010-04-25)