6 Days of Tyrol - E4 - (2010-07-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Serles-Waldraster Jöchl, Stubaidalen, Österrike
Arrangör: Div Italienska och Österrikiska klubbar
Land: AUT
Sträcka: 8.19 km
Tid: 77:47
K1: Kompass genom halvbuschig skog såg inte vad som var grönt och inte. passerade stig/stängsel såg efter ett tag öppenyta nedanför. Kontrollen låg i nåt man kan kalla för "hängkärr"
K2: Nerför sen följa hängkärren.
K3: Sprang på mot stängslet/ängen sen stigen och upp över höjden. Strulade lite just vid kontrollen skumma grönområden...
K4: Tog kompass. Tappade snabbt kartkontakten, svårt att se vad som var vad av dessa gula fläckar. Passerade hängkärr men ingen kontroll och ingen kartkontakt.
Kände att jag låg till vänster i kursen så jag vek av söder ut efter sluttningen. Nu var jag helt lost. Mer hängkärr, grönt, gult???
Träffade en finsk gumma med nummer 3452. Hon sa stt det fanns ett hus som inte var med på kartan, vad hjälpte det mig hon visste iallafall inte var hon var.
Trodde nu att jag var söder om kontrollen och vände norr. Efter ett tag kom jag till ett ruckel i tät skog. Trode då jag var vid huset SÖ kontrollen.
Tog kompass, passerade en tät skog (det stämmde) sen fick jag se ett hus till nere till höger!! Va F-N!!
Fick sen en kontroll lite norr om huset. Läste då in mig. För långt ner och halvvägs till 5:an!! Lyckade sen leta mig till kontrollen. Då hade 17min gått förlorade!
Jag skulle haft sen stora plankkompassen.
K5: Höll hårt i kompassen och höll höjd på denna sträcka. Såg kontrollen på håll.
K6: Snett uppför inga problem.
K7: Körde runt dalen. Bara ledstänger hela vägen.
K8: Köred runt här med, kanske man skulle kört ännu mer runt och tagig stora svartvägen runt och tagit kontrollen nedifrån??
K9: Kompass på skrå, bäck en innan var tydlig.
K10: Ner på vägen in vid gulfläcken.
K11: FFörsökte hålla höjd men hammnade i kanten på grönan. Gick upp och hittade en kontroll utan SI-enhet, som var miniknatet. Såg sen den rätta kontrollen.
K12: Ut på ängen. Segt uppför mot målet.
Fina öppna alpsluttningar denna dag.
Visa kommentarer (0)
 
6 Days of Tyrol - E4 -  (2010-07-02)